Jednoduchý recept

Fettuccine Primavera

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 35 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6443

Ingredience

1 ks Bylinky čerstvé - svazek
1 ks Celer řapíkatý
155 g Chřest bílý
155 g Hrášek
30 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
315 ml Smetana 33% (šlehačka)
155 g Sójové boby
50 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
500 g Těstoviny Fettuccine
5 l Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 696 kcal
Kilojoule 2 914kJ
20% Sacharidy 70 g
44% Tuky 33 g
16% Sodík 313 mg
53% Bílkoviny 30 g

Fettuccine Primavera postup přípravy receptu:

1

Nejprve uvaříme těstoviny v osolené vodě al dente a scedíme.

2

Mezitím nakrájíme na kousky chřest, spaříme vroucí vodou a zchladíme studenou. Boby vložíme do vroucí vody, ihned scedíme, nasypeme do studené vody, scedíme, necháme vychladnout a oloupeme. Poté je uvaříme doměkka. Celer nakrájíme na plátky a orestujeme na rozehřátém másle. Přidáme hrášek, zalijeme smetanou a cca 3min povaříme. Vložíme chřest, boby, nastrouhaný parmazán, ochutíme solí a pepřem. Přivedeme k varu a krátce asi minutu povaříme.

3

Omáčkou přelijeme těstoviny, promícháme, rozdělíme na talíře, dozdobíme bylinkami a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept