Jednoduchý recept

Třešně v brandy

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 2 minut
Autor:
Hodnost: Jen se vezu (29%)
ID receptu: 64440

Ingredience

250 g Cukr krupice
1 ks Hřebíček
500 ml Sherry brandy
1 kg Třešně
50 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

9% Kalorie 175 kcal
Kilojoule 732kJ
9% Sacharidy 32 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 5 mg
1% Bílkoviny 1 g

Třešně v brandy postup přípravy receptu:

1

Z předepsaného množství surovin připravíme čtyři 300 g sklenice.

2

Kilogram třešní omyjeme a na utěrce necháme okapat. Pak třešně rozkrojíme a vypeckujeme, naskládáme do čistých a suchých zavařovacích sklenic.

3

Připravíme nálev. Cukr rozmícháme v hrnci s 50 ml vody, přidáme hřebíček a vaříme asi dvě minuty. Necháme vychladnout a přilijeme 500 ml brandy. Takto připravený nálev vlijeme do sklenic, které pečlivě uzavřeme a alespoň na měsíc je uložíme na chladné a tmavé místo.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept