Recept

Sýrové nočky z parmezánu

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (21%)
ID receptu: 6446

Ingredience

0,1 l Mléko polotučné
20 g Mouka pšeničná hrubá
1 špetka Muškátový oříšek
30 g Máslo čerstvé
40 g Strouhanka
40 g Sýr Parmezán
1 ks Vaječný bílek slepičí
1 ks Vaječný žloutek slepičí
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 102 kcal
Kilojoule 427kJ
2% Sacharidy 6 g
9% Tuky 7 g
7% Sodík 134 mg
9% Bílkoviny 5 g

Sýrové nočky z parmezánu postup přípravy receptu:

1

V osoleném mléce s máslem rozvaříme strouhanku na kaši.

2

Do vychladlé směsi přidáme vejce, žloutek, prosátou mouku, nastrouhaný srý, okořeníme a zkypříme sněhem z bílků.

3

Z těsta odkrajujeme nočky a vaříme je 3-4 minuty.

4

Nočky jsou vhodné do čirých vývarů.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept