Dušené hovězí s kapiemi a smetanou

80 min.
Česká republika

Ingredience

    • 60gramůCibule
    • 6kusůPaprika sterilovaná
    • 600gramůHovězí maso přední
    • 1lžičkaSůl
    • 60gramůOlej stolní
    • 20gramůMouka pšeničná hladká T 650
    • 0,25litrZakysaná smetana
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
607 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
40 g
Sacharidy
27 g
Vláknina
7 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso omyjeme a nakrájíme na kostky jako na guláš.
  • 2
    Vložíme je do horkého oleje, opečeme, osolíme, přidáme cibuli nakrájenou na plátky a dusíme doměkka.
  • 3
    Nakonec přidáme nakrájenou kapii, zahustíme smetanou s rozkvedlanou moukou a povaříme.
  • 4
    Podáváme s rýží, knedlíkem nebo s těstovinami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.