Propadlina

55 min.
Evropa

Ingredience

  • Na náplň
  • Na plech
  • Na těsto
    • 170gramůCukr krupice
    • 250mililitrůVoda pitná
    • 170mililitrůOlej rostlinný
    • 3kusyVejce slepičí
    • 3lžíceKakao - prášek
    • 1kusKypřicí prášek do pečiva
    • 1lžičkaSoda jedlá
    • 270gramůMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
606 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
37 g
Sacharidy
57 g
Vláknina
2 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plech vymažeme máslem, vysypeme moukou. Troubu předehřejeme na 150 °C. Měkké tvarohy ušleháme s vanilkovým cukrem smíchaným s pudinkem, nejlépe ovocným. Těsto připravíme důkladným smícháním všech surovin (kypřicí prášek a sodu vmícháme naposledy). Těsto vlijeme na plech a náplní na něj tvoříme mřížku. Pečeme v předehřáté troubě dozlatova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.