Kefírová polévka s ovocem

10 min.
Evropa

Ingredience

    • 200gramůMeruňky
    • 1000gramůMléko kefírové
    • 4lžíceCitronová šťáva
    • 2lžíceCukr krupice
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
172 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
5 g
Sacharidy
24 g
Vláknina
1 g
Cukr
12 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čerstvé (nebo kompotované) meruňky propasírujeme.
  • 2
    Připravené ovoce potom ušleháme s ledově vychlazeným kefírem.
  • 3
    Polévku ochutíme cukrem a citronovou šťávou.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.