Jednoduchý recept

Kysané zelí s ananasem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64672

Ingredience

200 g Kompot ananasový
75 g Vepřové sádlo škvařené
250 ml Víno bílé
750 g Zelí kysané

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 133 kcal
Kilojoule 558kJ
6% Sacharidy 22 g
0% Tuky 0 g
1% Sodík 19 mg
5% Bílkoviny 3 g

Kysané zelí s ananasem postup přípravy receptu:

1

Kysané zelí vymačkáme a překrájíme. V hrnci zelí spolu s vínem přivedeme k varu a zvolna vaříme pod pokličkou asi 1 hodinu.

2

Do hrnce postupně přidáváme sádlo. Zelí má být po uvaření suché a lesklé od sádla.

3

Před podáváním vmícháme do zelí nakrájený ananas i se šťávou a vše jen prohřejeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept