Jednoduchý recept

Těstoviny se čtyřmi druhy sýrů

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64678

Ingredience

1 špetka Pepř černý mletý
50 g Sýr Ementál (Primátor)
50 g Sýr Fontina
50 g Sýr Gorgonzola
50 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny konzumní
4 l Voda pitná
200 g Smetana

Nutriční hodnoty jedné porce

32% Kalorie 627 kcal
Kilojoule 2 622kJ
21% Sacharidy 77 g
26% Tuky 19 g
36% Sodík 724 mg
47% Bílkoviny 27 g

Těstoviny se čtyřmi druhy sýrů postup přípravy receptu:

1

Těstoviny uvaříme v dostatečném množství osolené vody a slijeme.

2

V kastrolu zvolna ohřejeme smetanu s nakrájeným ementálem, fontinou, gorgonzolou a s nastrouhaným parmezánem.

3

Ohřátou směs nalijeme na horké těstoviny a promícháme. Pokrm podle chuti opepříme.

4

Ihned podáváme.

Poznámka

Můžeme použít jakýkoliv druh těstovin.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept