Jednoduchý recept

Studená tvarohová omáčka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64688

Ingredience

1 kávová lžička Ocet vinný
2 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Pepř černý mletý
2 polévková lžíce Petržel - nať
1 špetka Sůl
4 polévková lžíce Tvaroh jemný

Nutriční hodnoty jedné porce

3% Kalorie 68 kcal
Kilojoule 286kJ
0% Sacharidy 2 g
6% Tuky 4 g
3% Sodík 59 mg
11% Bílkoviny 6 g

Studená tvarohová omáčka postup přípravy receptu:

1

V misce rozetřeme tvaroh dohladka.

2

Olej promícháme s octem, solí, pepřem a směs vmícháme k tvarohu. Nakonec do omáčky přimícháme jemně nasekanou petrželku (nebo bazalku.)

3

Omáčku necháme před podáváním v chladu odležet.

Poznámka

Omáčku podáváme k pokrmům z mletého masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept