Jednoduchý recept

Ostrá omáčka z vařených brambor

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64690

Ingredience

100 g Brambory vařené
1 ks Cibule
1 ks Feferony
2 polévková lžíce Kečup ostrý
4 polévková lžíce Olej rostlinný
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 102 kcal
Kilojoule 429kJ
3% Sacharidy 10 g
9% Tuky 7 g
6% Sodík 120 mg
2% Bílkoviny 1 g

Ostrá omáčka z vařených brambor postup přípravy receptu:

1

Vařené, ještě horké brambory rozmělníme vidličkou.

2

V pánvi na oleji krátce osmahneme nakrájenou feferonku a česnek.

3

Oloupanou cibuli najemno nastrouháme a smícháme s bramborami, feferonkou, česnekem a kečupem na hustší omáčku. Podle chuti osolíme a hotovou omáčku necháme v chladu odležet.

Poznámka

Množství kečupu upravíme podle potřeby. Omáčku podáváme k pokrmům z mletého masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept