Utopená kobliha - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 0 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Utopená kobliha
Celkový čas: | 0 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 0 minut |
Doba vaření: | 0 minut |
Autor: | Foglarka |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (25%) |
ID receptu: | 6471 |
Kategorie: | Poháry |
Ingredience
1 kávová lžička | Calvados |
1 kávová lžička | Cukr krupice |
1 ks | Kobliha s náplní čokoládovou |
2 hrst | Maliny |
200 ml | Pudinkový prášek - vanilkový |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 225g |
---|---|
Cholesterol | 5,8mg |
Draslík | 139,3mg |
Vláknina | 5g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,5mg |
Vitamín E | 0,0mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,2mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Cukr krupice, Maliny, Pudinkový prášek - vanilkový mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Calvados, Kobliha s náplní čokoládovou mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Utopená kobliha postup přípravy receptu:
1 | Ohřejeme šodó nebo uvaříme pudink, dle návodu. |
2 | Polovinu malin smícháme s cukrem a calvádosem nebo jinou pálenkou a prohřejeme na mírném ohni aby pustili šťávu. |
3 | Nalijeme do poháru a lžičkou potřeme vnitřní stěny, pomalu přilijeme polovinu šodó, nebo tekutějšího pudinku, položíme na něj koblihu a ozdobíme čerstvými malinami a zbývajícím šodó. |
Poznámka
Kobliha je nejlepší plněná čokoládou.