Jednoduchý recept

Utopená kobliha

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (24%)
ID receptu: 6471

Ingredience

1 kávová lžička Calvados
1 kávová lžička Cukr krupice
1 ks Kobliha s náplní čokoládovou
2 hrst Maliny
200 ml Pudinkový prášek - vanilkový

Nutriční hodnoty jedné porce

54% Kalorie 1,064 kcal
Kilojoule 4 453kJ
63% Sacharidy 225 g
21% Tuky 16 g
87% Sodík 2 g
9% Bílkoviny 5 g

Utopená kobliha postup přípravy receptu:

1

Ohřejeme šodó nebo uvaříme pudink, dle návodu.

2

Polovinu malin smícháme s cukrem a calvádosem nebo jinou pálenkou a prohřejeme na mírném ohni aby pustili šťávu.

3

Nalijeme do poháru a lžičkou potřeme vnitřní stěny, pomalu přilijeme polovinu šodó, nebo tekutějšího pudinku, položíme na něj koblihu a ozdobíme čerstvými malinami a zbývajícím šodó.

Poznámka

Kobliha je nejlepší plněná čokoládou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept