Slaný žemlový trhanec

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
633 kcal
Bílkoviny
44 g
Tuky
24 g
Sacharidy
58 g
Vláknina
4 g
Cukr
670 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rohlíky nakrájíme na plátky, dáme do mísy a přelijeme vlažným mlékem. Po chvíli přidáme pevný sníh ušlehaný z bílků smíchaný se žloutky. Vše jen zlehka promícháme.
  • 2
    Trhanec pečeme na tuku na pánvi jako omelety, před pečením povrch trhance posypeme ještě nadrobno nakrájeným salámem.
  • 3
    Po obrácení placku natrháme vidličkou na kousky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.