Jednoduchý recept

Salát z čerstvého květáku

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64711
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Květák
1 polévková lžíce Ocet vinný
3 polévková lžíce Olej rostlinný
1 polévková lžíce Petržel - nať

Nutriční hodnoty jedné porce

11% Kalorie 213 kcal
Kilojoule 891kJ
7% Sacharidy 25 g
15% Tuky 11 g
8% Sodík 151 mg
17% Bílkoviny 10 g

Salát z čerstvého květáku postup přípravy receptu:

1

Menší čerstvý květák očistíme, omyjeme, rozebereme na růžičky a nakrájíme na tenké plátky.

2

Umícháme zálivku z oleje, octa a nasekané petrželky.

3

Plátky květáku promícháme v míse se zálivkou.

Poznámka

Salát podáváme s čerstvým chlebem. Jako zálivku můžeme použít i ochucenou majonézu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept