Jemné kapustové lívanečky

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
447 kcal
Bílkoviny
15 g
Tuky
32 g
Sacharidy
32 g
Vláknina
5 g
Cukr
335 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěnou a omytou kapustu nakrájíme nadrobno a podusíme v troše vody doměkka.
  • 2
    V mléce rozmícháme sůl, žloutky, hladkou mouku, podušenou kapustu a nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.
  • 3
    Z připraveného těsta pečeme na oleji menší lívance po obou stranách dozlatova.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.