Jednoduchý recept

Pečené bylinkové brambůrky

  • Portugalsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 0 minut
Doba přípravy: 0 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6473

Ingredience

6 ks Brambory
1 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Rozmarýn čerstvý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 338 kcal
Kilojoule 1 416kJ
17% Sacharidy 60 g
9% Tuky 7 g
14% Sodík 281 mg
22% Bílkoviny 12 g

Pečené bylinkové brambůrky postup přípravy receptu:

1

Malé brambory, nejlépe zámecké, omyjeme a ve slupce

2

vaříme 10 minut. Osušíme, rozložíme na plech s pečícím papírem a každou zmáčkneme aby pukla.

3

Zakapeme olejem, posypeme solí a čerstvě mletým pepřem.

4

Dáme do předehřáté trouby na 180°C a pečeme 20 minut.

5

Ozdobíme rozmarýnem.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept