Jednoduchý recept

Česneková bruschetta

  • Itálie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 10 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64731

Ingredience

8 plátek Ciabatta
2 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 špetka Sůl
2 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 38 kcal
Kilojoule 158kJ
1% Sacharidy 2 g
4% Tuky 3 g
4% Sodík 70 mg
1% Bílkoviny 0 g

Česneková bruschetta postup přípravy receptu:

1

Plátky ciabatty opečeme po obou stranách pod grilem nebo v toastovači.

2

Křupavé plátky potom silně potřeme oloupanými, rozkrojenými stroužky česneku, mírně osolíme a důkladně zakapeme olivovým olejem.

Poznámka

Podáváme jako přílohu k polévce nebo jako pohoštění k vínu.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept