Jednoduchý recept

Skopové kotlety na červeném víně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64761

Ingredience

50 g Cibule
2 ks Nové koření celé
3 ks Pepř černý celý
3 polévková lžíce Protlak rajčatový sterilovaný
1 kávová lžička Pšeničná mouka hrubá
600 g Skopové kotlety
40 g Skopový lůj
30 g Slanina vepřová
1 kávová lžička Sůl
2 polévková lžíce Víno červené
100 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

23% Kalorie 462 kcal
Kilojoule 1 931kJ
1% Sacharidy 3 g
48% Tuky 36 g
13% Sodík 262 mg
50% Bílkoviny 28 g

Skopové kotlety na červeném víně postup přípravy receptu:

1

Skopové kotlety naklepeme a osolíme.

2

Na pánvi rozpustíme nakrájenou slanunu a lůj, přidáme kotlety a opečeme je po obou stranách. Maso vyjmeme.

3

Do výpeku přidáme oloupanou, nasekanou cibuli, rajčatový protlak, koření a přilijeme víno. Vrátíme zpět kotlety a dusíme doměkka.

4

Měkké kotlety vyjmeme, šťávu zaprášíme hrubou moukou, zředíme vodou a přecedíme na kotlety.

Poznámka

Voda na zředění - podle potřeby. Vhodnou přílohou jsou knedlíky nebo brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept