Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 64814

Ingredience

1 ks Paprika červená
500 g Vepřová kýta
Na marináda
1 kávová lžička Kari koření
4 polévková lžíce Olej rostlinný
2 kávová lžička Omáčka sojová světlá
1 kávová lžička Solamyl
2 ks Vaječný žloutek slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 439 kcal
Kilojoule 1 837kJ
1% Sacharidy 3 g
41% Tuky 31 g
10% Sodík 196 mg
62% Bílkoviny 35 g

Švejžužu postup přípravy receptu:

1

Omyté a osušené maso nakrájíme na nudličky, papriku očistíme od semínek a nakrájíme na nudličky. Žloutky smícháme s omáčkou, solamylem a kari.

2

Maso s paprikou vložíme do mísy, přelijeme marinádou a dobře promícháme. Pod fólií dáme přes noc do lednice.

3

Druhý den maso po orestujeme na rozpáleném oleji.

Poznámka

Podáváme s rýží nebo hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept