Jednoduchý recept

Telecí s fazolkami

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 80 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64821

Ingredience

1 kg Fazolové lusky zelené
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
80 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej rostlinný
1 kávová lžička Paprika mletá sladká
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
500 g Telecí plec

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 382 kcal
Kilojoule 1 597kJ
5% Sacharidy 18 g
30% Tuky 22 g
16% Sodík 324 mg
53% Bílkoviny 30 g

Telecí s fazolkami postup přípravy receptu:

1

Telecí plec nakrájíme na kousky, osolíme a podusíme na másle s nasekanou petrželkou téměř doměkka.

2

Očištěné a omyté zelené fazolky nakrájíme na kousky dlouhé asi 2cm. Přidáme je k masu a společně dusíme. Když fazolky změknou, pokrm zaprášíme moukou a zamícháme. Nakonec přidáme ve lžíci oleje rozpuštěnou mletou papriku a promícháme.

Poznámka

Pokrm stejným způsobem připravíme i z kuřecího masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept