Grundle - cítíte tu vůni? Zkuste si uvařit chuťovku podle receptu s fotkami. Za 15 minut podáváme. Máte hlad? Jdeme na to!
- Sdílet na Facebook
-
Sdílet na Pinterest
- Uložit si recept
- Poslat e-mailem
- Tisknout
- /
- /
- Grundle
Celkový čas: | 15 minut |
---|---|
Doba přípravy: | 5 minut |
Doba vaření: | 10 minut |
Autor: | Haas |
---|---|
Hodnost: | Rozkoukávám se (42%) |
ID receptu: | 64861 |
Kategorie: | Maso |
Ingredience
200 g | Grundle |
1 polévková lžíce | Koření na ryby |
100 g | Mouka pšeničná hladká T 650 |
200 ml | Olej rostlinný |
1 kávová lžička | Sůl |
Nutriční hodnoty jedné porce
Uhlovodany | 735,3mg |
---|---|
Cholesterol | 0,0mg |
Draslík | 0,1mg |
Vláknina | 3g |
Vitamín A | 0,0mg |
Vitamín B6 | 0,0mg |
Vitamín B12 | 0,0mg |
Vitamín C | 0,0mg |
Vitamín E | 1,8mg |
Vápník | 0,0mg |
Železo | 0,8mg |
Hodnoty jsou vztaženy na jednu porci. DDD (doporučená denní dávka) je založena na průměrných hodnotách pro dospělého člověka o váze 70kg z vyhlášky č. 225/2008 Sb.
Suroviny Olej rostlinný, Sůl mají zadané všechny známé hodnoty.
Suroviny Grundle, Koření na ryby, Mouka pšeničná hladká T 650 mají zadané pouze základní hodnoty. Výpočty nutriční tabulky, nemusí souhlasit se skutečností.

Grundle postup přípravy receptu:
1 | Grundle nerozmrazujeme! Zmražené obalujeme v mouce, v níž jsme promíchali koření na ryby a ve vyšší vrstvě rozpáleného oleje smažíme dozlatova. |
2 | Grundle solíme až při podávání. |
Poznámka
Jako přílohu podáváme hranolky a nakládanou zeleninu.