Zdravý recept

Dušená mrkev s mletým hovězím masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64890

Ingredience

150 g Hovězí maso mleté
200 g Mrkev kořen
1 špetka Pepř černý mletý
0,5 kávová lžička Sůl
200 ml Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 146 kcal
Kilojoule 609kJ
2% Sacharidy 7 g
5% Tuky 4 g
12% Sodík 247 mg
30% Bílkoviny 17 g

Dušená mrkev s mletým hovězím masem postup přípravy receptu:

1

Očištěnou mrkev nastrouháme nebo nakrájíme na jemné nudličky a v troše vody podusíme doměkka.

2

K mrkvi potom přidáme mleté hovězí maso, osolíme, opepříme a dusíme do změknutí masa.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
Aleisa
Dušená mrkev s mletým hovězím masem
Asi bych to udělala opačně, první dusila maso a pak ke konci přípravy teprve přidala nastrouhanou mrkev. Je hotová hned.blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept