Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 280 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 270 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 64902

Ingredience

500 g Cukr krupice
200 ml Ocet vinný
100 ml Rum
5 kg Švestky

Nutriční hodnoty jedné porce

19% Kalorie 375 kcal
Kilojoule 1 570kJ
25% Sacharidy 89 g
2% Tuky 1 g
0% Sodík 1 mg
5% Bílkoviny 3 g

Povidla postup přípravy receptu:

1

Švestky vyloupeme, opláchneme a necháme okapat. Poté vložíme do nádoby, vmícháme cukr, ocet a necháme odstát do druhého dne.

2

Druhý den švestky i s nálevem dáme do hlubokého pekáče a v troubě předehřáté na 200 °C hodinu pečeme, poté teplotu zmírníme na 150 °C a pečeme ještě asi 3,5 hodiny.

3

Hotové švestky rozmixujeme, zalijeme octem, horké plníme do sklenic a zavíčkujeme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept