Jednoduchý recept

Hašé z telecího masa

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 64909

Ingredience

10 g Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Petržel - nať
20 g Pšeničná krupice
0,5 kávová lžička Sůl
200 g Telecí plec
1 ks Vejce slepičí

Nutriční hodnoty jedné porce

12% Kalorie 227 kcal
Kilojoule 949kJ
2% Sacharidy 8 g
14% Tuky 10 g
16% Sodík 327 mg
44% Bílkoviny 25 g

Hašé z telecího masa postup přípravy receptu:

1

Telecí plec nakrájíme na kousky a podusíme, nejlépe bez tuku.

2

Měkké maso potom umeleme i s vydušenou šťávou. Osolíme, přidáme krupici a vše povaříme. Nakonec vmícháme vejce, které necháme jen srazit.

3

Před podáváním přidáme kousek čerstvého másla a nasekanou petrželku.

Poznámka

Vhodnou přílohou jsou vařené brambory nebo bramborová kaše.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept