Jednoduchý recept

Bramborový salát s pečeným masem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 64924
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 kg Brambory vařené ve slupce
2 ks Cibule
150 g Majonéza
2 ks Okurky nakládané
1 polévková lžíce Petržel - nať
1 kávová lžička Sůl
750 g Vepřové maso pečené

Nutriční hodnoty jedné porce

77% Kalorie 1,511 kcal
Kilojoule 6 323kJ
15% Sacharidy 54 g
169% Tuky 127 g
153% Sodík 3 g
73% Bílkoviny 41 g

Bramborový salát s pečeným masem postup přípravy receptu:

1

Předem uvařené, oloupané brambory a pečené maso nakrájíme na malé kostičky. Okurky a oloupanou cibuli najemno nasekáme.

2

Vše smícháme v salátové míse, osolíme, přelijeme majonézou (nebo olejovou zálivkou) a ozdobíme nasekanou petrželkou.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept