Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 40 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (37%)
ID receptu: 64936

Ingredience

0,5 polévková lžíce Libeček
80 g Mouka polohrubá
1 polévková lžíce Petržel - nať
6 polévková lžíce Sádlo škvařené
100 g Sýr Eidam cihla 40%
2 ks Vejce slepičí
500 g Zelí kysané
150 g Šunkový salám
Na plech
1 polévková lžíce Sádlo škvařené

Nutriční hodnoty jedné porce

25% Kalorie 484 kcal
Kilojoule 2 027kJ
6% Sacharidy 22 g
47% Tuky 35 g
3% Sodík 57 mg
38% Bílkoviny 21 g

Zelňák postup přípravy receptu:

1

Plech potřeme rozpuštěným sádlem, troubu předehřejeme na 150 °C.

2

Zelí slijeme a překrájíme, salám nakrájíme na kostičky, sýr nastrouháme nahrubo, bylinky hrubě nasekáme.

3

V míse všechny suroviny dobře vymícháme dohladka, rozložíme na plech a v předehřáté troubě pečeme dozlatova.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept