Fíkové cukroví

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
10

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
147 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
10 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
1 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Fíky umeleme na masovém strojku a dáme na vál. Přidáme nastrouhaný perník, mleté ořechy, moučkový cukr, skořici, rum a špetku citronové kůry. Vše zpracujeme a těsto na pocukrovaném vále rozválíme na plát.
  • 2
    Z těsta vykrajujeme malá kolečka, která necháme rozložená na plechu do druhého dne oschnout.
  • 3
    Kolečka potom přeléváme čokoládovou polevou a necháme ztuhnout.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.