Jednoduchý recept

Indické jehněčí kotlety

  • Indie
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 15 minut
Doba přípravy: 5 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65026

Ingredience

4 ks Jehněčí kotlety
1 polévková lžíce Kari koření
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
1 kávová lžička Pepř černý mletý
50 g Sýr Parmezán
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 274 kcal
Kilojoule 1 145kJ
0% Sacharidy 1 g
26% Tuky 19 g
23% Sodík 453 mg
41% Bílkoviny 23 g

Indické jehněčí kotlety postup přípravy receptu:

1

Parmazán nastrouháme a smícháme ho s kari kořením, solí a pepřem. Touto směsí okořeníme jehněčí kotlety a zprudka osmažíme na oleji dvě minuty z každé strany.

2

Poté přeneseme i s výpekem na plech vyložený pečícím papírem a opékáme 5 minut na 200 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept