Jednoduchý recept

Petrželková vepřová pečeně

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65049

Ingredience

2 polévková lžíce Jogurt bílý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový extra panenský
7 g Pepř černý mletý
4 polévková lžíce Petržel - nať
7 g Sůl
400 g Vepřová pečeně

Nutriční hodnoty jedné porce

35% Kalorie 689 kcal
Kilojoule 2 884kJ
1% Sacharidy 3 g
80% Tuky 60 g
74% Sodík 1 g
58% Bílkoviny 33 g

Petrželková vepřová pečeně postup přípravy receptu:

1

Vepřovou kotletu nakrájíme na plátky, buď na dva větší, nebo na tři menší. Osolíme a opepříme.

2

V misce smícháme jogurt, olej a nasekanou petrželku. Do této směsi naložíme maso – aspoň na půl hodiny, klidně však přes noc.

3

Pekáček vymažeme máslem a dáme do něj maso i s marinádou. Pečeme 60 minut na 200 °C.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept