Jednoduchý recept

Ovocná omáčka s červeným vínem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 13 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 3 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65158
Kategorie: Omáčky studené

Ingredience

1 kávová lžička Hořčice plnotučná
3 ks Pomeranče
6 polévková lžíce Rybíz červený
150 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

6% Kalorie 120 kcal
Kilojoule 503kJ
6% Sacharidy 22 g
1% Tuky 0 g
0% Sodík 2 mg
3% Bílkoviny 2 g

Ovocná omáčka s červeným vínem postup přípravy receptu:

1

Z omytých pomerančů vymačkáme šťávu. Rybíz omyjeme, rozmačkáme (nebo propasírujeme) a smícháme s hořčicí a pomerančovou šťávou.

2

Omáčku vaříme ve vhodné nádobě v mikrovlnné troubě při plném výkonu 3 minuty. Během vaření několikrát zamícháme.

3

Potom přilijeme červené víno a omáčku necháme 1 hodinu odležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept