Roštěná se slaninou

35 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
102 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
9 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
362 mg
Cukr
848 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Roštěnky naklepeme, nařízneme okraje, osolíme, opepříme a z jedné strany poprášíme hladkou moukou.
  • 2
    Nakrájenou slaninu rozpustíme na pánvi, přidáme nakrájenou cibuli a zpěníme.
  • 3
    Na tento základ vložíme půl hodiny odleželé roštěnky, pomoučněnou stranou do tuku.
  • 4
    Osmahneme po obou stranách vždy 5 minut a podusíme doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 13. 2. 2017
Roštěná se slaninou
Skvělý oběd. Slanina tam zavoněla. Moc jsme si pochutnali. Dusila jsem asi 30 min.