Jednoduchý recept

Dušená ryba po thajsku

  • Thajsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65204

Ingredience

1 ks Chilli paprička
1 ks Limetka
2 polévková lžíce Omáčka sójová
3 ks Pak čoj
280 g Treska filety
1 kávová lžička Zázvor mletý
1 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

2% Kalorie 31 kcal
Kilojoule 130kJ
2% Sacharidy 8 g
0% Tuky 0 g
0% Sodík 3 mg
2% Bílkoviny 1 g

Dušená ryba po thajsku postup přípravy receptu:

1

Použijeme dva filety z tresky o hmotnosti 140 g jeden.

2

Utřený česnek smícháme se zázvorem, nasekanou chilli papričkou a limetkovou kůrou. Tuto směs rozdělíme na filety a ty umístíme na dva čtverce alobalu. Zastříkneme limetkovou šťávou.

3

Pak choi rozebereme na listy a ty rozdělíme na rybu. Zalijeme sójovou omáčkou, zabalíme do balíčku a dusíme 15 minut.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept