Jednoduchý recept

Vepřové kotlety s hořčicí, medem a vínem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 22 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 12 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (96%)
ID receptu: 65215

Ingredience

2 polévková lžíce Hořčice plnotučná
1 polévková lžíce Med včelí
600 g Vepřové kotlety
1 polévková lžíce Víno bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 285 kcal
Kilojoule 1 191kJ
1% Sacharidy 5 g
19% Tuky 14 g
4% Sodík 83 mg
56% Bílkoviny 32 g

Vepřové kotlety s hořčicí, medem a vínem postup přípravy receptu:

1

V misce smícháme hořčici s medem a bílým vínem.

2

Vepřové kotlety naklepeme a potřeme z jedné strany připravenou směsí. Vložíme je do vhodné nádoby s mřížkou a pečeme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 12 minut.

3

Nádobu vyjmeme z trouby, přiklopíme a necháme 5 minut stát.

Poznámka

Podáváme s hranolky.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept