Vepřové plátky v pomerančové omáčce

32 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
38 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
2 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
525 mg
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do vhodné nádoby vsypeme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a přilijeme olej. Přiklopíme a vaříme v mikrovlnné troubě 4 minuty při plném výkonu.
  • 2
    Potom přisypeme mouku a za stálého míchání přiléváme vývar. Přidáme pomerančovou šťávu, cukr, rajčatový protlak, sůl a pepř. Vše vaříme při plném výkonu ještě 3-4 minuty.
  • 3
    Do ploché nádoby urovnáme plátky vepřového masa a zalijeme je připravenou omáčkou. Přiklopené vaříme při plném výkonu 14 minut.
  • 4
    Ihned podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.