Jednoduchý recept

Irské nakládané maso

  • Irsko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 15 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (29%)
ID receptu: 65217
Kategorie: Maso

Ingredience

1 kg Brambory
250 g Cibule
750 g Hovězí plec
250 ml Hovězí vývar základní
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
1 kg Zelí hlávkové bílé

Nutriční hodnoty jedné porce

15% Kalorie 291 kcal
Kilojoule 1 217kJ
7% Sacharidy 26 g
10% Tuky 7 g
18% Sodík 369 mg
54% Bílkoviny 31 g

Irské nakládané maso postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky, oloupanou cibuli a oškrábané brambory nakrájíme na kolečka. Očištěné hlávkové zelí nakrájíme na nudličky.

2

Do vhodné nádoby urovnáme ve vrstvách maso, cibuli, brambory a zelí. Každou vrstvu osolíme a opepříme. Nakonec vše zalijeme vývarem.

3

Nádobu přiklopíme a pokrm vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10-15 minut.

Poznámka

Stejným způsobem připravíme pokrm z jehněčího masa.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept