Jednoduchý recept

Omáčka z pórku a červeného vína

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 28 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 18 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65263
Kategorie: Omáčky teplé

Ingredience

100 ml Hovězí vývar základní
20 g Máslo čerstvé
1 špetka Pepř černý mletý
1 ks Pórek
1 špetka Sůl
200 ml Víno červené

Nutriční hodnoty jedné porce

7% Kalorie 136 kcal
Kilojoule 568kJ
4% Sacharidy 14 g
6% Tuky 4 g
7% Sodík 144 mg
3% Bílkoviny 2 g

Omáčka z pórku a červeného vína postup přípravy receptu:

1

Očištěný pórek nakrájíme na kolečka a vložíme do vhodné nádoby. Zalijeme červeným vínem a vaříme v mikrovlnné troubě při plném výkonu 10 minut.

2

Potom přilijeme vývar a vaříme na plný výkon 5 minut.

3

Přidáme máslo nakrájené na kousky a ještě 3 minuty vaříme při plném výkonu.

4

Nakonec omáčku podle chuti osolíme a opepříme.

Poznámka

Podáváme k pečeným masům.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept