Jednoduchý recept

Hovězí maso v kapustě

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 90 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 70 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (20%)
ID receptu: 6529

Ingredience

3 ks Brambory
1 ks Cibule
400 g Hovězí maso přední
1 ks Kapusta hlávková
1 špetka Pepř černý mletý
3 polévková lžíce Sádlo škvařené
1 kávová lžička Sůl
1 l Voda pitná
5 stroužek Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 415 kcal
Kilojoule 1 737kJ
10% Sacharidy 37 g
24% Tuky 18 g
20% Sodík 401 mg
55% Bílkoviny 31 g

Hovězí maso v kapustě postup přípravy receptu:

1

Maso nakrájíme na kostky a přidáme k cibuli osmažené na sádle. Osmahneme ze všech stran, osolíme a podlijeme vodou.

2

Přidáme pepř, 2 stroužky utřeného česneku a za občasného podlévání dusíme pod pokličkou téměř doměkka.

3

Kapustu nakrájíme na nudličky, osolíme, pomačkáme a necháme asi 10 minut odpočinout. Pak ji spolu s 2 oloupanými brambory podusíme na troše vody.

4

Připravené maso i se šťávou vmícháme do kapusty, přidáme se solí třený česnek, rozstrouhaný syrový brambor a vše dodusíme doměkka.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept