Jednoduchý recept

Hovězí plátky s hořčicí

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 50 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (23%)
ID receptu: 6530

Ingredience

1 ks Cibule
4 ks Hovězí maso zadní
1 polévková lžíce Hořčice
1 polévková lžíce Mouka pšeničná hladká T 650
3 polévková lžíce Olej stolní
1 špetka Pepř černý mletý
1 špetka Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

41% Kalorie 812 kcal
Kilojoule 3 398kJ
1% Sacharidy 3 g
41% Tuky 31 g
18% Sodík 365 mg
230% Bílkoviny 130 g

Hovězí plátky s hořčicí postup přípravy receptu:

1

Drobně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji, vložíme lehce naklepané, opepřené, osolené a moukou poprášené plátky masa. Zprudka osmahneme po jedné straně, obrátíme a vrchní stranu potřeme hořčicí.

2

Za občasného podlévání dusíme doměkka.

3

Podáváme teplé.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept