Hovězí plátky na paprice

80 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
156 kcal
Bílkoviny
1 g
Tuky
15 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Plátky masa lehce naklepeme, opepříme, osolíme a obalíme v mouce smíchané s paprikou.
  • 2
    Na sádle zpěníme cibulku, přidáme maso a z obou stran osmahneme. Podlijeme a přikryté dusíme doměkka.
  • 3
    Potom plátky přeložíme na teplou mísu, šťávu zaprášíme hladkou moukou, necháme přejít varem a ochutíme šťávou z citronu.
  • 4
    Podáváme teplé.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.