Jednoduchý recept

Raw květákový tabbouleh

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65323

Ingredience

1 ks Citrony
1 kávová lžička Konopné semínko loupané
1 ks Květák
4 polévková lžíce Máta
1 ks Okurka salátová
70 ml Olej olivový extra panenský
7 g Pepř černý mletý
6 polévková lžíce Petržel - nať
2 ks Rajčata
1 kávová lžička Sezam - semena
1 kávová lžička Sůl mořská
1 kávová lžička Šalvěj čerstvá

Nutriční hodnoty jedné porce

14% Kalorie 269 kcal
Kilojoule 1 124kJ
7% Sacharidy 24 g
26% Tuky 19 g
29% Sodík 576 mg
13% Bílkoviny 7 g

Raw květákový tabbouleh postup přípravy receptu:

1

Květák nakrájíme na růžičky, poté ho rozmixujeme, aby vypadal jako rýže. Z rajčat vyřízneme semínka a zbylou část nakrájíme na kostičky. Okurku nakrájíme na drobné kostičky.

2

V míse smícháme citronovou kůru a šťávu z jednoho citronu, sůl a pepř a mícháme do jednotné konzistence. Tímto přelijeme květák a zlehka promícháme.

3

Přidáme rajčata, okurku, bylinky a semínka. Promícháme a podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept