Jednoduchý recept

Toast s karamelizovanou cibulí, hráškem a kajenským pepřem

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 60 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 45 minut
Autor:
Hodnost: Mám přehled (59%)
ID receptu: 65328

Ingredience

2 ks Bageta
2 kávová lžička Balsamico ocet
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Citronová šťáva
100 g Hrášek
2 kávová lžička Mandle plátky
4 polévková lžíce Máta
1 kávová lžička Olej olivový extra panenský
7 g Pepř černý mletý
7 g Sůl
1 kávová lžička Voda pitná
1 kávová lžička hnědá miso pasta
1 ks Česnek

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 422 kcal
Kilojoule 1 767kJ
22% Sacharidy 79 g
6% Tuky 4 g
75% Sodík 2 g
31% Bílkoviny 17 g

Toast s karamelizovanou cibulí, hráškem a kajenským pepřem postup přípravy receptu:

1

Cibuli nakrájíme na plátky, česnek oloupeme (jeden stroužek si dáme stranou). Spolu s octem, vodou a kajenským pepřem pečeme 45 minut na 200 °C.

2

Bagety nakrájíme na plátky a zastříkneme olejem. Na posledních 5 minut je dáme do trouby k cibuli.

3

Mezitím povaříme hrášek na 4 minuty.

4

Nepečený stroužek česneku rozmixujeme s mandlemi v mixéru. Poté přidáme i hrášek, mátu, moso, citronovou šťávu, sůl a pepř.

5

Pečené plátky bagety potřeme hráškovou pastou a podáváme s cibulemi.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +5 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept