Jednoduchý recept

Moravské flíčky

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (30%)
ID receptu: 65656
Kategorie: Těstoviny, noky, knedlíky

Ingredience

200 g Cibule
2 kávová lžička Majoránka čerstvá
1 špetka Pepř černý mletý
2 kávová lžička Sůl
300 g Těstoviny flíčky
50 g Vepřové sádlo škvařené
3 l Voda pitná
500 g Zelí kysané
200 g Moravské uzené

Nutriční hodnoty jedné porce

17% Kalorie 333 kcal
Kilojoule 1 392kJ
19% Sacharidy 70 g
2% Tuky 2 g
22% Sodík 430 mg
21% Bílkoviny 12 g

Moravské flíčky postup přípravy receptu:

1

V dostatečném množství osolené vody uvaříme flíčky, scedíme a necháme okapat.

2

V kastrolu na sádle osmažíme oloupanou, na kostičky nakrájenou cibuli a přidáme na kostičky nakrájené moravské uzené maso. Vše promícháme s kysaným zelím a prohřejeme. Podle chuti osolíme a opepříme.

3

Na talíře rozdělíme uvařené flíčky, do středu upravíme připravenou směs, posypeme čerstvou majoránkou a ihned podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept