Jednoduchý recept

Růžičková kapusta s mákem a citronem

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 5 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (32%)
ID receptu: 65709
Kategorie: Zelenina

Ingredience

1 stroužek Česnek
1 kávová lžička Citronová kůra
1 polévková lžíce Citronová šťáva
500 g Kapusta růžičková
2 kávová lžička Mák mletý
1 polévková lžíce Máslo čerstvé
1 polévková lžíce Olej olivový
1 kávová lžička Sůl
40 ml Vývar zeleninový

Nutriční hodnoty jedné porce

5% Kalorie 91 kcal
Kilojoule 379kJ
2% Sacharidy 7 g
7% Tuky 5 g
8% Sodík 161 mg
7% Bílkoviny 4 g

Růžičková kapusta s mákem a citronem postup přípravy receptu:

1

Růžičkovou kapustu nakrájíme na drobno. Smícháme ji s citronovou šťávou. Necháme přes noc odležet.

2

Máslo s olejem rozehřejeme a opékáme na něm kapustu asi 2 minuty. Přidáme sůl, utřený česnek, strouhanou citronovou kůru a mák. Ještě 2 minuty opékáme.

3

Vlijeme vývar a ještě minutu povaříme.

4

Podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept