Růžičková kapusta s mákem a citronem

20 min.

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
91 kcal
Bílkoviny
4 g
Tuky
5 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
4 g
Cukr
55 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Růžičkovou kapustu nakrájíme na drobno. Smícháme ji s citronovou šťávou. Necháme přes noc odležet.
  • 2
    Máslo s olejem rozehřejeme a opékáme na něm kapustu asi 2 minuty. Přidáme sůl, utřený česnek, strouhanou citronovou kůru a mák. Ještě 2 minuty opékáme.
  • 3
    Vlijeme vývar a ještě minutu povaříme.
  • 4
    Podáváme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.