Jednoduchý recept

Ostrá pomazánka

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 20 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 0 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (31%)
ID receptu: 65795
Kategorie: Pomazánky

Ingredience

2 ks Feferony
1 kávová lžička Hořčice plnotučná
100 g Máslo čerstvé
5 polévková lžíce Mléko plnotučné
1 polévková lžíce Pažitka
1 špetka Sůl
50 g Sýr Eidam cihla 40%
200 g Sýr smetanový tavený 45%
2 ks Vejce slepičí
4 ks Žemle tuková

Nutriční hodnoty jedné porce

28% Kalorie 545 kcal
Kilojoule 2 279kJ
9% Sacharidy 32 g
50% Tuky 37 g
5% Sodík 99 mg
36% Bílkoviny 20 g

Ostrá pomazánka postup přípravy receptu:

1

V misce utřeme změklé máslo s taveným sýrem a solí. Přidáme natvrdo vařená propasírovaná vejce a vše za postupného přilévání mléka vyšleháme.

2

Potom vmícháme jemně nastrouhaný sýr, nasekané feferonky a lžičku hořčice. Vše dobře rozmícháme.

3

Pomazánku podáváme na bílém pečivu, zdobíme nasekanou pažitkou.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Ostrá pomazánka
Sice trošku pikantnější ale výborná

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept