Jednoduchý recept

Rychlý korejský bůček

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 70 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 60 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (31%)
ID receptu: 65801
Kategorie: Maso

Ingredience

2 polévková lžíce Chilli papričky - vločky
1 ks Cibule
1 polévková lžíce Olej olivový
150 ml Omáčka ústřicová
1 kávová lžička Pepř černý mletý
2 ks Pórek
1 kávová lžička Sójová pasta Miso
1 kávová lžička Sůl
2 ks Vejce slepičí
500 g Vepřový bok
1,2 l Voda pitná
2 stroužek Česnek
1 ks Ředkev bílá

Nutriční hodnoty jedné porce

22% Kalorie 430 kcal
Kilojoule 1 799kJ
5% Sacharidy 18 g
48% Tuky 36 g
36% Sodík 727 mg
18% Bílkoviny 10 g

Rychlý korejský bůček postup přípravy receptu:

1

Cibuli oloupeme a nakrájíme na čtvrtiny.

2

Ředkev oloupeme a nakrájíme na kostičky (popřípadě můžeme použít i kedlubnu).

3

Česnek utřeme.

4

Vodu, cibuli, ředkvičku a bůček dáme vařit na 40 minut do tlakového hrnce. Poté pomaličku upouštíme páru – trvá to tak 15-20 minut.

5

Z vývaru vytáhneme všechno – maso dáme zvlášť, a ředkvičky s cibulí také zvlášť.

6

Vývar osolíme a promícháme. Necháme 10 minut odstát.

7

Mezitím nakrájíme bůček na kousky velikosti sousta.

8

Pórek nakrájíme na půlkolečka a spolu s chilli vločkami je dusíme 3 minuty doměkka. Přidáme ústřicovou omáčku a chvíli smažíme. Poté zalijeme vývarem, vrátíme maso, přidáme utřený česnek a pastu. Osolíme a opepříme podle chuti. Prohřejeme.

9

Nakonec ještě do směsi vyklepneme obě vejce a promícháme.

10

Podáváme.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Rychlý korejský bůček
Vynikající tipna bůček blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept