Jednoduchý recept

Kuřecí Stroganov

  • Evropa
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 35 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 25 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (30%)
ID receptu: 65831
Kategorie: Maso

Ingredience

1 stroužek Česnek
3 polévková lžíce Kečup
600 g Kuřecí prsa
2 polévková lžíce Olej rostlinný
200 ml Smetana 33% (šlehačka)
1 kávová lžička Sůl
400 g Těstoviny vařené (průměr)

Nutriční hodnoty jedné porce

26% Kalorie 509 kcal
Kilojoule 2 130kJ
8% Sacharidy 30 g
33% Tuky 25 g
19% Sodík 374 mg
68% Bílkoviny 38 g

Kuřecí Stroganov postup přípravy receptu:

1

Kuřecí prsa nakrájíme na kostičky, osolíme a osmahneme v kastrolu nebo v pánvi na oleji. Přidáme najemno nasekaný česnek a za občasného míchání dál restujeme.

2

Když je maso téměř měkké, přilijeme kečup, smetanu a jen krátce vše povaříme.

3

Podáváme s vařenými těstovinami.

Poznámka

1

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Kuřecí Stroganov
kuřecí maso mám nejraději love
 
aries
Kuřecí Stroganov
Jo, kuřecí je dobré, ale Stroganov bez žampionů a okurek a z kuřecího není pravý stroganov. Ale každému to chutná jinak, mně by to asi taky chutnalo, ale nenazývejte to Stroganov . mimochodem správný název je Stroganoff a pochází z 19. století a základem je hovězí svíčková nakrájené na nudličky.

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept