Jednoduchý recept

Domácí vlašáček

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 25 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 10 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (40%)
ID receptu: 65890
Kategorie: Studené saláty

Ingredience

1 ks Cibule červená
1 polévková lžíce Hořčice plnotučná
80 g Hrášek
250 g Majolka
250 g Okurky nakládané
2 špetka Pepř černý mletý
300 g Salám Gothajský
0,3 kávová lžička Sůl
Na kaši
250 ml Mléko polotučné
2 polévková lžíce Mouka polohrubá

Nutriční hodnoty jedné porce

45% Kalorie 884 kcal
Kilojoule 3 700kJ
4% Sacharidy 13 g
110% Tuky 83 g
40% Sodík 805 mg
24% Bílkoviny 14 g

Domácí vlašáček postup přípravy receptu:

1

V mléce rozšlehaáme mouku a uvaříme kaši. Za občasného míchání necháme vychladnout.

2

Salám na hrubo nastrouháme, okurky a cibuli nakrájíme najemno, hrášek přecedíme a necháme okapat.

3

Kaši zředíme majolkou, přidáme salám, cibuli, okurky, hrášek, hořčici, sůl, pepř a necháme v chladničce přes noc rozležet.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept