Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 50 minut
Doba přípravy: 20 minut
Doba vaření: 30 minut
Autor:
Hodnost: Šéfkuchař (30%)
ID receptu: 65919
Kategorie: Řezy

Ingredience

Těsto
150 g Cukr moučkový
1 ks Kypřicí prášek do pečiva
2 dl Mléko polotučné
300 g Mouka polohrubá
1 dl Olej rostlinný
3 ks Vejce slepičí
Pudinková náplň
2 polévková lžíce Cukr krupice
1 polévková lžíce Kakao - prášek
500 ml Mléko polotučné
1 ks Pudinkový prášek - čokoládový
Poleva
1 ks Čokoláda Margot
1 ks Cukr vanilka
300 g Zakysaná smetana
Na plech
2 polévková lžíce Máslo čerstvé
3 polévková lžíce Mouka pšeničná hrubá

Nutriční hodnoty jedné porce

21% Kalorie 411 kcal
Kilojoule 1 718kJ
14% Sacharidy 50 g
28% Tuky 21 g
3% Sodík 56 mg
15% Bílkoviny 8 g

Margot řezy postup přípravy receptu:

1

V míse ušleháme žloutky s moučkovým cukrem do pěny. Postupně přidáme olej, mouku s práškem do pečiva a přilijeme podle potřeby mléko. Nakonec zlehka vmícháme pevný sníh ušlehaný z bílků.

2

Těsto vlijeme na máslem vymazaný a hrubou moukou vysypaný plech.

3

Z mléka, pudinkového prášku, cukru a kakaa uvaříme pudink, který ozdobně nalijeme na těsto.

4

Pečeme ve středně vyhřáté troubě asi 20 minut.

5

Po upečení moučník potřeme zakysanou smetanou promíchanou s vanilkovým cukrem a povrch posypeme nastrouhanou čokoládou Margot.

6

Před podáváním necháme v chladu, potom krájíme na řezy.

Né, tento recept nemá fotku.

Přidej ji jako první a odměna je tvoje.
Přidat foto +15 zlaťáků

Komentáře a hodnocení

 
WeNdY96
Margot řezy
Margot mam opravdu ráda a za tenhle recept jsem opravdu vděčná blink

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept