Rybičková pomazánka

15 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
551 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
34 g
Sacharidy
41 g
Vláknina
5 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z rybích konzerv vylijeme tuk a rybičky rozmačkáme v misce vidličkou. Přidáme oloupanou, jemně nakrájenou cibuli, nadrobno nakrájené okurky, najemno nasekaná vejce (předem uvařená natvrdo), hořčici a nakonec vmícháme majonézu.
  • 2
    Vše dobře zamícháme a necháme vychladit.
  • 3
    Podáváme na čerstvém chlebu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
po 27. 3. 2017
Rybičková pomazánka
Tuto pomazánku dělám každý týden 😉