Jednoduchý recept

Vepřová panenka ve slanině se salátem

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 30 minut
Doba přípravy: 10 minut
Doba vaření: 20 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 65998
Kategorie: Rizota

Ingredience

1 kávová lžička Cukr krystal
1 kávová lžička Ocet vinný
150 g Pekingské zelí
1 kávová lžička Pepř černý mletý
10 ks Rajčata sušená sterilovaná
40 g Slanina anglická
1 kávová lžička Sůl
300 g Vepřová panenka
1 kávová lžička Voda pitná

Nutriční hodnoty jedné porce

166% Kalorie 3,275 kcal
Kilojoule 13 705kJ
95% Sacharidy 343 g
279% Tuky 209 g
230% Sodík 5 g
55% Bílkoviny 31 g

Vepřová panenka ve slanině se salátem postup přípravy receptu:

1

Panenku rozdělíme na dva stejně velké kusy, rukou naklepeme, osolíme a opepříme z obou stran a obalíme v plátcích slaniny.

2

Nasucho je opečeme na pánvi a poté zapečeme 20 minut v troubě rozpálené na 200 °C.

3

Mezitím si připravíme salátek: Zelí a rajčata nakrájíme.

4

Cukr, vodu a ocet smícháme a mícháme tak dlouho, až se cukr rozpustí.

5

Na talíř navršíme zelí, posypeme rajčátky a zastříkneme dresinkem. K tomu dáme steak z panenky.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept