Jednoduchý recept

Čočkové ragú s klobásou

  • Česko
Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept
Celkový čas: 65 minut
Doba přípravy: 15 minut
Doba vaření: 50 minut
Autor:
Hodnost: Rozkoukávám se (27%)
ID receptu: 65999
Kategorie: Rizota

Ingredience

60 g Anglická slanina
1 ks Bobkový list
2 stroužek Česnek
150 g Čočka jedlá
2 ks Klobása vepřová
1 polévková lžíce Kreolis Extra panenský olivový olej s bylinkami a kořením
20 g Máslo čerstvé
1 ks Paprika červená
1 kávová lžička Pepř černý mletý
1 kávová lžička Sůl

Nutriční hodnoty jedné porce

44% Kalorie 874 kcal
Kilojoule 3 656kJ
14% Sacharidy 50 g
77% Tuky 58 g
70% Sodík 1 g
68% Bílkoviny 38 g

Čočkové ragú s klobásou postup přípravy receptu:

1

Čočku si namočíme den předem, druhý den ji uvaříme doměkka.

2

Na olivovém oleji osmahneme klobásy, které jsme podélně rozkrojili a na horní straně jsme jim udělali nožem mřížku. Vyjmeme je.

3

Na výpeku z klobás rozvoníme utřený česnek. Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky a vyškvaříme ji. Přidáme bobkový list, čočku, vývar, sůl, pepř a povaříme 10 minut. Na konci vaření přidáme na kostičky nakrájenou papriku – ta by se neměla uvařit a změknout.

4

Podáváme s klobáskami.

Ach jo, ještě nikdo nepřidal komentář.

Vyzkoušej recept a napiš jak se ti povedl.
Ostatní uživatele to také zajímá

Komentáře a hodnocení

Jsi zaregistrovaný? Stačí se přihlásit, nebo zadej e-mail

Palec nahoru
0
Palec dolu
0
0
Vyzkoušej recept