Čočkové ragú s klobásou

65 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
874 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
58 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
24 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Čočku si namočíme den předem, druhý den ji uvaříme doměkka.
  • 2
    Na olivovém oleji osmahneme klobásy, které jsme podélně rozkrojili a na horní straně jsme jim udělali nožem mřížku. Vyjmeme je.
  • 3
    Na výpeku z klobás rozvoníme utřený česnek. Přidáme slaninu nakrájenou na kostičky a vyškvaříme ji. Přidáme bobkový list, čočku, vývar, sůl, pepř a povaříme 10 minut. Na konci vaření přidáme na kostičky nakrájenou papriku – ta by se neměla uvařit a změknout.
  • 4
    Podáváme s klobáskami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.